Image

Nieuws

Amstel Gold Race geschrapt vanwege aangescherpte coronamaatregelen
De Amstel Gold Race gaat volgende week zaterdag niet door. De Nederlandse wielerklassieker is geschrapt vanwege de aangescherpte coronamaatregelen.
Rutte: Dringend advies mondmasker te dragen in publieke binnenruimte
Premier Mark Rutte roept iedereen op een mondmasker te dragen in de publieke binnenruimte. Dat zei hij woensdag in een Kamerdebat na een Kamerbrede oproep. Het gaat om een "dringend advies" dat per direct geldt. De exacte details waar het wel en waar het niet zal gelden, worden nog uitgewerkt.
Goed nieuws: Groepsbescherming door HPV-vaccinatie | Foto's pandajong
Door het slechte nieuws dat meestal de voorpagina van NU.nl domineert, valt het goede nieuws weleens weg. Daarom maken we een overzicht van het positieve en vrolijk makende nieuws.
Rutte: We hadden eerder steviger moeten ingrijpen
Premier Mark Rutte erkent dat het kabinet twee weken geleden niet stevig genoeg heeft ingegrepen toen het aantal coronabesmettingen stevig begon te stijgen. "Het pakket aan maatregelen had steviger gemoeten", aldus de minister-president woensdag in het Kamerdebat over de corona-aanpak.
Tien Amsterdamse podia mogen toch meer bezoekers ontvangen
Tien culturele instellingen in Amsterdam, waaronder Paradiso, Carré en het DeLaMar Theater, krijgen een ontheffing waardoor zij meer dan dertig bezoekers mogen ontvangen. Dat maakt de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland woensdag bekend.
Image

Grappige Video's

Image

Buienradar

Image
Code groen: Er zijn geen waarschuwingen
Er zijn momenteel geen waarschuwingen van kracht.Uitgifte: 30/09/2020 16:49 uur LT   
Image

Wie is er online?